foto7Nu există nici un moment mai bun decât acum pentru a adolescenții au învățat să aibă grijă de pielea lor sănătos. Ca adulți, avem tendința de a recunoaște și de a înțelege importanța de curățare, hidratare, tratament și de protecție a pielii noastre. Cu toate acestea, este important ca adolescenții, de asemenea, grijă de pielea ta sănătos.

Multi adolescenti se luptă cu o afecțiune a pielii, care sunt sub influența hormonilor. Acestea sunt, de obicei, tenul gras, ceea ce duce la izbucniri și pete. Tren dvs. de copii-adolescenti despre elementele de bază de îngrijire a pielii poate avea consecințe pe toată viața. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți:

Utilizați un agent de curățare, dar nu săpun

Adolescenții trebuie să înțeleagă cât de important este să se spele fața în fiecare dimineață și în fiecare seară înainte de culcare. Spălare ajută la eliminarea excesul de grasime de la suprafata, de murdărie, machiaj și alte față de orice murdărie, care astupa porii. De curățare a pielii nu este subiect de negociere. Asigurați-vă, oferindu-le instrumente.

Ajuta-le pentru a începe procedura de curățare sănătos, folosind un demachiant special conceput pentru a trata tenul gras. Selectați curat, liber de sulfat de abordare, mai moale, și eu știu, este important de a le reaminti să se spele fața de două ori pe zi. Pielea curata poate ajuta copilul dumneavoastră de a avea piele palidă rapid. Asigurați-vă că uscați pielea și mîngîie, că niciodată nu va frecati fata =după spălare. Recuérdales doar de a utiliza un prosop curat pentru a o usca. Prosop de ce nu este curat și un mediu propice pentru bacterii.

Utilizați o protecție solară

Adolescenții petrec mult timp în aer liber. Între o plimbare cu prietenii, programe de sport, sau pur și simplu să meargă la școală și înapoi, acestea sunt expuse efectelor nocive UVA/UVB de soare. Toți adolescenții trebuie să știe că, chiar și perioada minimă de ședere la soare poate duce la deteriorarea pe termen lung, cum ar fi arsuri, îmbătrânirea și cancerul de piele. Trebuie să înțelegeți că întotdeauna ar trebui să se aplice de protecție solară sau o cremă hidratantă cu protecție solară înainte de a merge la școală dimineața. Produs cu cel puțin SPF 30, care este atât de rezistent la apă și transpirație, este ideal. Spuneți-le că, chiar și într-o zi, în toiul iernii, razele soarelui pot provoca daune pielii.

Nu te atinge!

Prindeți granit interzis pentru toată lumea, nu doar de adolescenți. Izbucni un cos poate chiar mai agrava starea și duce la cicatrici. Explicați de ce, în general, ar trebui să reziste tentației de a atinge fata. Mâinile noastre pot fi afectate de microbi și bacterii, și nu vrem ca aceste microbi sunt în fața noastră.

Hidrateaza

Crema mentine pielea hidratata si supla, și ar trebui să fie aplicate de zi cu zi. Selectați un produs care conține protecție SPF 30 UVA/UVB. Căutați produse care nu au parabeni și testate de dermatologi.

Pentru a găsi machiaj camere

Discutați cu fiice ale sale, despre importanța de a selecta variantele optime de produse pentru o piele sanatoasa. Disponibilitatea produselor cosmetice, libere de ulei, pentru a nu încuraja sau de a agrava starea pielii. Spuneți-le că, deși make-up poate arata frumos, prea multe produse cosmetice pot provoca focare de acnee și duce la defecte ale pielii.

foto8

Nu uitați să sublinieze că, dacă utilizați machiaj, fața ta o spală înainte de a merge la culcare este obligatorie. Lăsați machiaj pe piele, până când tu dormi-este un catalizator pentru înfundat porii și acnee. În plus, amintiți-vă că adolescenții cu acnee ar trebui să folosească produse aprobate pentru a trata această condiție, în conformitate cu marcajul. În consultare cu medicul dumneavoastră, în cazul în care condiția este severă.

Este utilizat tip de aparat de ras camere

Cei mai mulți bărbați încep să-și radă în adolescență. Explică copiii tăi diferite tipuri de aparate de ras, care există pe piață. Toate aparatele de ras electrice sunt ideale pentru incepatori, de unică folosință, aparate de ras sunt eficiente pentru bărbierit mai curat. Este important pentru a arăta copiii-adolescenți bază pentru ras, pentru ca ei să poată afla cum de a preveni deteriora pielea.

Când pielea unui adolescent afectează, taie pielea poate fi dureros și poate duce la iritații. Astfel încât să învețe copiii tăi cum să-și radă și cum de a alege un aparat de ras și smântână, corespunzătoare va fi o lecție valoroasă. În plus față de procedura, asigurați-vă că pentru a le explica importanța de curatare pentru aparate electrice de ras și atunci când utilizați un nou cuțit.