foto5Pentru a obține și menține pielea sănătoasă și strălucitoare-nu este dificil. Pentru îngrijirea tenului, ca multe alte lucruri în viață, cea mai bună cale este permanența.

Pielea este un organ, de fapt, este cel mai mare organ, care are corpul uman, și fața-una din zonele expuse la cel mai mare risc, pentru că aveți. Prin urmare, de îngrijire pentru persoana trebuie să fie de o îngrijire zilnică, neîntreruptă, doar așa veți obține rezultatele pe care le astepti.

Poate părea complicat, ai putea crede că, atunci când suntem atenți, că trebuie să aibă grijă de fata de zi cu zi, ne referim la ore lungi de timp, de a face tratamente sau alte lucruri. Nimic mai departe de adevăr, adevărul este că să aibă grijă și arate fața sănătos, trebuie să luați unele obiceiuri, care, după integrat în viața de zi cu zi, va deveni parte din viata ta de zi cu zi, cum se spală sau расчесываться dintii.

Îngrijirea tenului din interior spre exterior

În primul rând, înainte de a vedea ce produse sau nu se aplică, dacă utilizați măști și altele, trebuie să aibă în vedere anumiți factori care afectează pielea și, probabil, nu știu.

  • Nevoie de alimentarte sănătos și echilibrat. Consumă fructe și legume proaspete, sănătoase, bogate, și mulți dintre ei sunt cei care ajuta pentru a menține elasticitatea pielii. Aduc, de asemenea, o mulțime de substanțe nutritive și vitamine, de care pielea ta are nevoie pentru a rămâne sănătoși. Și nu uitați că acestea nu dau grăsimi.
  • Bea multe lichide, în special apă. Înainte de a cumpăra o crema hidratanta, asigurați-vă că luați la cantitatea de apă de care aveți nevoie într-o zi. Nu numai la tine va ieși mai ieftin, apă de asemenea, ajută pentru a elimina toxinele din organism, sprijină sistemul digestiv și contribuie la celule și absorbția de substanțe nutritive.
  • La culcare, timp. Ore de somn afectează fața noastră mai mult decât vă puteți imagina. Adevărul este că dacă nu dormi suficient, sau nu ai un somn de buna calitate va afecta în mai multe moduri. Dar, așa cum am spus persoanei este una din zonele cele mai expuse, prin urmare, acolo unde va fi reflectată în primul rând.

Sfat: Dacă nu vrei să te trezești cu ochii ochi, evită să dormi cu fata mare.

  • Previne estresarte. Stresul face că vă aflați și să vă simțiți în tensiune constantă. Și nu este în folosul fata ta arata arata mai bine. Va trebui să găsească o modalitate de a relaxa, distenderte.

Îngrijirea tenului dimineața și până seara

  • Este foarte important pentru îngrijirea pielii feței, să-l păstrați curat. De aceea, în fiecare dimineață, trebuie să vă spălați fața cu apă. Cu acest debut, de a șterge tot ceea ce piele eliminați, în timp ce tu dormi.
  • Dată, că pielea trebuie să fie curată, puteți aplica o crema sau lotiune hidratanta, de a primi, prin urmare, de îngrijire pentru față mai eficient.
  • Dacă ieși, nu uitați să utilizați de protecție solară. Un obicei bun este de a folosi de zi cu zi, nu doar atunci când mergi la plajă. În fiecare zi aceste descriind fața de la soare, fie, atunci când te duci de mai multe trimestre, când aștepți autobuzul, sau, în cazul în care aceste trăgând hainele. Dacă doriți, pentru a evita pete sau arsuri pe piele, cel mai bun lucru care le puteți face este de a utiliza de protecție solară.
  • În amurg este un moment critic pentru îngrijirea tenului. În acest moment aveți nevoie pentru a curăța, pentru a elimina resturile de machiaj, impuritatile, praful, murdăria și chiar bacterii, care le-ar putea acumula în timpul zilei. Puteți utiliza, de curățare sau de a folosi doar cu apă caldă și săpun. Din nou, după curățare, se aplică o lotiune sau o crema hidratanta.
  • Antrenezi propria persoana. Pentru a face acest lucru, trebuie să gesticular câteva minute, puteți face acest lucru în fața oglinzii, pentru a apela la el. Este movilizarás musculare si va ajuta la relaxarea expresia feței.

Chit extra pentru îngrijirea tenului

Ah, ochii, ochii!

Așa cum am menționat mai sus, lipsa de odihnă, printre altele, dauneaza mult pe fata si mai ales ochii. Daca te trezesti cu ochii ochii o soluție bună este de a gestiona comprese din ceai de musetel), frig, cum este decongestionant. Puteți încerca, de asemenea masaj ochi înainte de culcare, cu mișcări line și foarte încet.

Ai grijă cu buzele, ele sunt, de asemenea, o parte din fata ta!

Buzele formează un subțire strat protector de grăsime, dacă humedeces cu limba în mod constant, saliva elimină această protecție. Astfel, el încearcă să evite acest rău obicei. Este folosit în loc de balsam de buze pe baza de unt de cacao, care vă va ajuta să vă păstrați buzele umede. Previne, de asemenea, morderlos și, în special, nu încercați să trageți pielcita mort mordiscones, nu este foarte bine. Dacă aveți tenul uscat sau moarta de pe buze se străduiește să-l scoate, în timp ce luați un Duș, cu o periuta de dinti, dar este foarte moale și blând.

foto6

Fiți atenți atunci când utilizați creme pentru fata

Dacă utilizați propriile mâini, pentru a-l scoate din ambalaj, trebuie să aveți în vedere că acestea pot fi murdare sau de a avea bacterii care „spurce” crema, întotdeauna încercați să utilizați paletina, sau asigurați-vă că spălați-vă mâinile cu atenție înainte de utilizare. Nu uitați să verificați data de expirare, de aceea vă recomandăm ca, și dacă ați observat că crema miroase urat, sau capătă textura și rar, nu utilizați și contactați un dermatolog.

Nu te juca cu fata ta

Dacă aveți acnee sau acnee, nu trebuie să atingeți de el. Nu doar pentru că te vor cicatrici, dar puteți provoca infecție, amintiți-vă că mâinile sunt în contact cu multe lucruri, tot timpul, și puteți transporta noroi sau bacterii. Dacă, în ciuda menținerea o dieta sanatoasa aveți probleme cu pielea, cel mai bun lucru care le puteți face, este să se consulte cu un specialist, în acest caz, un dermatolog.

După cum puteți vedea, pentru a arata ca o persoana cu o piele sanatoasa, nu este nevoie de a cheltui pe creme sau produse pentru persoanele foarte dragi, sau pentru a merge ore fac tratamente interminabile. Pur și simplu aveți nevoie pentru a începe să aibă grijă de tine, din interior, de a controla cantitatea și calitatea dvs. de alimentare, și de a efectua câteva sfaturi, care, după ce asimilas în rutina de zi cu zi, și veți observa că veți face, dar în cazul în care veți fi capabil de a observa rezultatele.

Este important de a începe să aibă grijă de o persoană cu o vârstă fragedă, și, de asemenea, au învățat să расчесываться dintii. Pentru că grija față, nu au de a face pur și numai estetic, dar și să înțeleagă că o persoană este o parte a corpului, care vă va însoți pe tot parcursul vieții, și acest lucru, să fie sănătos și sănătos, după cum puteți. Și, apropo, (ca un „efect secundar”), atunci ai nevoie pentru a arata mai bine.